Novas por contido

No DOG do 27/02/2025 a AXENCIA DE TURISMO DE GALIZA publica a RESOLUCIÓN do 19 de febreiro de 2025 pola que se aproban as listas de agarda definitivas para cubrir, con carácter temporal, postos de persoal docente do Centro Superior de Hostalaría de Galicia (CSHG): profesor/a de aloxamentorexedoría de pisos, profesor/a de aloxamento-recepción, profesor/a de xestión de aloxamento e instalacións, profesor/a de enoloxía, profesor de prácticas de cociña, profesor/a de inglés, profesor/a de contabilidade e finanzas, profesor/a de economía, profesor/a de dirección estratéxica e control interno, profesor/a de tecnoloxía da información e das comunicacións (TIC), profesor/a de comunicación e RRPP hostaleira e profesor/a de revenue management e márketing hoteleiro.

Outras novas recentes

Xoves, 09 Outubro 2025

Promoción interna de corpos xerais (para MSF 13/10/25)

A directora xeral de Emprego Público e Administración de Persoal convocounos a unha xuntanza da Mesa Sectorial de Persoal Funcionario que será o luns 13 de outubro, coa seguinte Orde do día: Bases da convocatoria da promoción interna separada ao corpo superior-A1 Descargar Bases da convocatoria da promoción interna separada ao corpo de xestión-A2. Descargar Bases da...
Luns, 06 Outubro 2025

A Xunta, cómplice de maltrato nas residencias

Dende a CIG apoiamos a loita do Comité de Empresa de Política Social fronte á posición de desleixo e inacción da Cosellaría, incapaz de aportar solución algunha ante o maltrato e as agresións que están a sufrir o persoal das residencias e as usuarias e usuarios.   Dende o Comité de Empresa de Política Social de Pontevedra convocouse o pasado venres 3 de outubro unha...
Xoves, 02 Outubro 2025

Persoal non docente de Educación mobilízase por unhas condicións de traballo dignas

Persoal non docente da administración e servizos dos centros de ensino concentrouse na tarde deste mércores, día 1 de outubro, diante das xefaturas territoriais de Educación para reclamar a negociación dun acordo de condicións de traballo que teña en conta as características específicas da prestación deste servizos, a creación dunha estrutura profesional nas cociñas, e...